EXCLUSIV  Academia de Sănătate: Pandemia de COVID-19, date la zi. Prof. dr. Maria Dorobanțu, invitat special

Ultimele informații despre pandemia de COVID-19 și problemele pacienților cu afecțiuni cardiace, subiectele principale ale emisiunii Academia de Sănătate, realizată de academicianul dr Irinel Popescu, ediția specială de astăzi, de la ora 18.00.

O nouă ediție specială a emisiunii Academia de Sănătate. Academicianul dr Irinel Popescu va detalia, astăzi, ultimele noutăți din lupta contra pandemiei de coronavirus și COVID-19, pentru ca apoi, invitata sa, prof. dr. Maria Dorobanțu, să detalieze cazul particular al pacienților cu afecțiuni cardiace.

Emisiunea va fi transmisă LIVE, de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, și retransmisă luni, 27 aprilie, de la ora 11.00, în aceleași condiții. Emisiunea va fi transmisă și pe DCNEWS TV

Prof. dr. Maria Dorobanțu este membru al Academiei de Științe Medicale, profesor de Cardiologie și Medicină Internă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, șeful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, fondator și președinte al Societății Române de Hipertensiune și Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel