Absolvenții UPB, interziși la Sala Palatului. Costoiu, mesaj surprinzător

Bianca Ştefan / 07 iul 2018 / 15:31 Salveaza PDF Comentarii
Mihnea Costoiu, la festivitatea de absolvire a UPB
Descriere foto: Mihnea Costoiu, la festivitatea de absolvire a UPB

Peste 10.000 de oameni au participat sâmbătă, 7 iulie, la festivitatea de absolvire a promoției de ingineri 2018 - ''Gheorghe Lazăr, din cadrul Universității Politehnice din București, în incinta complexului Expozițional ROMEXPO din Capitală. Rectorul universității și fost ministru al Educației, Mihnea Costoiu, a dezvăluit motivul pentru care festivitățile nu se mai organizează la Sala Palatului. 

Părinți cu ochii în lacrimi, studenți emoționați, cadre didactice mândre, așa poate fi descrisă festivitatea de absolvire a promoției de ingineri 2018 - ''Gheorghe Lazăr, din cadrul Universității Politehnice din București, ce a avut loc în incinta complexului Expozițional ROMEXPO din Capitală.

Obișnuiți ca festivățile de absolvire să fie organizate la Sala Palatului, Mihnea Costoiu a explicat motivul pentru care actuala ceremonie a avut loc în cadrul complexului Romexpo.

''Am fost interziși la Sala Palatului. Peste 8.000 - 9.000 de oameni au umplut sala, doar o parte dintre ei au avut loc în sală, așa că a trebuit să schimbăm acea locație cu aceasta, să putem intra și în curând cred că trebuie să mergem pe stadion. Este excepțional, absolut excepțional.'', a mărturisit rectorul Universității Politehnice București la festivitatea de absolvire a promoției ''Gheorghe Lazăr''.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27