A vrut să devină medic, însă a ajuns să facă afaceri de milioane

Katrina Lake visa să devină medic, însă a devenit femeie de afaceri, a doua cea mai tânără milionară din SUA.

Katrina Lake, 34 de ani, este fondatoarea Stitch Fix şi a devenit una dintre cele mai bogate femei din SUA care şi-a făcut averea singură, potrivit Business Insider. 

Katrina Lake a realizat Stitch Fix, serviciu de shopping online, pornind de la eşecul unei idei de start-up. În prezent, potrivit Forbes, Lake deţine 16,6% din acţiunile companiei, care s-a listat la bursă în urmă cu o lună, ceea ce îi aduce o avere de aproape 500 de milioane de dolari, devenind astfel una dintre cele mai tinere şi bogate femei din SUA. Astfel, Katrina ar putea depăși în top cântărețe cu averi impresionante precum Beyonce și Taylor Swift, cu averi estimate la 350, respectiv 280 de milioane de dolari.

Cu intenţia de a deveni medic, Katrina a intrat la Stanford, însă a devenit fascinată de economie. După absolvire s-a alăturat unei firme de venture capital, sperând să se alăture unui startup care urma să fie finanţat de companie. „Nu am găsit o echipă potrivită pentru mine, dar am întâlnit peste 100 de antreprenori şi mi-am dat seama că toţi erau la fel de necalificaţi ca şi mine. Aşa că dacă voiam să devin acest retailer al viitorului puteam să încep singură", a declarat Lake.

A decis să meargă la Harvard Business School apoi i-a venit ideea pentru Stitch Fix, un serviciu de fashion personalizat. Ea spune că nu a fost uşor şi ca a avut şi noroc, iar azi Lake conduce o companie ce valorează miliarde de dolari.

Sursa: Business Magazin

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel