A tușit în PARLAMENT, după care a fost testat de Covid-19

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Trezorierul australian Josh Frydenberg este în izolație în Canberra și a fost testat de Covid-19 după ce a suferit de tuse în Parlamentul Australiei.

Trezorierul australian Josh Frydenberg este în izolație în Canberra și a fost testat de Covid-19 după ce a suferit de tuse în Parlamentul Australiei, conform The Guardian.

Într-un comunicat scurt, trezorierul a spus că a cerut păreri medicale și că a fost sfătuit să fie testat „din exces de siguranță", după ce a suferit de o tuse seacă și de o gură uscată. Rezultatele vor veni miercuri, 13 mai.

Distanțarea socială în Parlamentul Australiei

Membrii parlamentului țin distanță între ei în instituție pentru a respecta distanțarea socială, însă episodul de tuse al lui Frydenberg a avut loc la pupitrul de vorbit.

Trezorierul este deja la a doua testare pentru coronavirus. El a fost testat înainte după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării.

În discursul pe care îl ținea în momentul tusei, trezorierul australian a explicat că se așteaptă ca Produsul Intern Brut al țării să scade cu 10% în trimestrul al doilea din 2020, adică cea mai mare scădere din istorie. Mai mult decât atât, șomajul ar putea atinge 10%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel