A murit. Trupa One Direction este în doliu

Membrii trupei One Direction și-au anulat evenimentele din următoarea perioadă pentru a fi alături de Louis Tomlinson.

Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la vârsta de 18 ani, informează BBC.

O vedetă pe Instagram, cu 1,3 milioane de urmăritori, Felicite spera să ajungă o designeriţă de modă. Tânăra a murit în apartamentul său din vestul Londrei, in urma unui stop cardiac. După ce a fost anunţat despre moartea surorii sale, miercuri, Louis şi-a anulat apariţia la evenimentul Comic Relief de vineri.

Felicite şi Louis şi-au pierdut mama (Johannah) în 2016, răpusă de leucemie. Cei doi mai aveau alţi cinci fraţi, dintre care o pereche gemeni mai mici de şase ani. Louis, în vârstă de 27 de ani, era cel mai mare dintre fraţi.

(w670)

Scotland Yard a declarat că poliţia a fost chemată miercuri, 13 martie, de către serviciul de ambulanţă din Londra, la ora 12:52, la o adresă rezidenţială, în urma unor informaţii că o femeie a făcut stop cardiac.  "O tânără despre care care se crede că avea 18 ani a fost declarata moartă la faţa locului", se arată în declaraţia Scotland Yard.

Apelul de urgență a fost dat de o persoană care se afla în casă cu Felicite. Louis lansase săptămâna trecută un cântec inspirat de durerea provocată la moartea mamei sale.

Vezi și: Cezar Ouatu, declarații exclusive despre participarea la X Factor UK! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel