EXCLUSIV  A început a opta ediție a Festivalului Opera Copiilor. Felicia Filip, totul despre noile evenimente

Vineri, ora 19:00, Felicia Filip vine la interviurile DC News și Spectacola.

Se dă startul sezonului de vară la Opera Comică pentru Copii, iar Felicia Filip, directorul instituției, vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre noile premiere care vor avea loc aici în perioada următoare. De asemenea, a început deja și opta ediție a Festivalului Opera Copiilor, unde sutele de copii care calcă constant pragul Operei se vor putea bucura de numeroase ateliere, spectacole, dar și de proiecții de film ce au loc în aer liber.

E important de menționat faptul că fiecare micuț își va putea găsi o activitate ideală preocupărilor și vârstei din care face parte, întrucât doamna Felicia Filip ne spune că activitățile sunt concepute atent pe diferite etape, începând cu cele destinate nou-născuților și încheind cu cele ideale pentru adolescenți. Nici părinții nu se vor plictisi aici, mărturisește aceasta, care ne spune în cadrul emisiunii faptul că toți adulții ce intră în grădina Operei Comice rămân pur și simplu fermecați de magia care îi transpune direct în copilărie.

Pe larg despre întregul program ce va avea loc în această perioadă, cât și în luna iunie la Opera Comică o să aflați chiar de la Felicia Filip, în cadrul emisiunii de la Spectacola și DC News.

Nu ratați emisiunea de vineri, 24 mai, ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel