750 de tarantule, descoperite într-un pachet cadou în apropierea aeroportului

Tarantula
Tarantula

Nu mai puţin de 757 de tarantule au fost găsite de către vameşii filipinezi într-un pachet ambalat în hârtie de cadou, au declarat miercuri autorităţile filipineze.

Descoperirea, făcută într-un oficiu poştal în apropierea aeroportului din Manila, este cea mai recentă din această ţară, care este o sursă importantă şi un punct de tranzit pentru traficul de animale exotice. Pachetul, provenit din Polonia, a stârnit suspiciunea vameşilor, care au găsit în interior pachete de biscuiţi, de cereale şi de ceai. Însă, în loc de alimente, ele conţineau zeci de recipiente din plastic pline cu tarantule, relatează AFP. 

Aceste tarantule, cu o valoare de circa 5.700 de dolari, sunt adesea vândute ca animale de companie, a declarat pentru AFP Arnel Matreo, şeful serviciului de combatere a traficului cu animale din cadrul Ministerului Mediului. El a declarat că două persoane au fost arestate pentru trafic. Vameşii au predat tarantulele Ministerului, instituţie care dispune de un centru ce se ocupă de îngrijirea animalelor confiscate şi de identificarea speciei acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel