EXCLUSIV  2022, anul NEFERICIRII și al suferinței. Simulescu, despre ce URMEAZĂ: Austeritate, știri alarmante, proteste, CHINURI și depresii

Astrogramă Revelion 2022. Daniela Simulescu a spus ce urmează în 2022 pentru România și români.

"Astrograma ne arată un Saturn pe cuspida casei 5. Ce înseamnă asta? Austeritate! Anul următor, nu că e o criză, nu că vine apocalipsa, dar fiecare ne vom înfrâna anumite pofte, dorințe, nu o să mai putem să fim așa cum eram. Saturn pe cuspida 5 are legătură și cu copiii. Sunt curioasă câți vor mai dori să facă un copil de la anul?! Natalitatea cum va fi? Nu va fi foarte bună! Nu degeaba s-au gândit la un minister al familiei și că ceva trebuie făcut în acest sens.

Saturn o să afecteze foarte mult natalitatea în următorul an, poate mai mult ca în alți ani sau poate vom auzi niște știri mai alarmante, la modul că nu se raportează doar la 2022, dar fac așa o predicție pentru mulți ani de acum în colo...

Vorbim foarte mult și despre nefericire și cu Jupiter care a intrat recent în Pești, o să vedeți multe discuții despre sănătatea mintală. Vom începe să avem probleme, ne vom simți foarte depresivi. Începem anul cu curaj, călătorii, învățăm, studiem, dar undeva ne vom lovi de o condiție, de niște limite personale și ne nefericirea cu care noi am crescut, pentru că noi preferăm să zicem că suntem bine, dar înauntru să fim putrezi.

Vorbim despre natalitate și veți vedea că dorința va fi să avem mai multe evenimente ca până acum, nu știu cum le vom putea face, vorbim și de faptul că nu vom mai avea acces la banii noștri ca până acum, nu vom mai avea fonduri ca până acum și ne vom baza pe fonduri venite din altă parte.

Anul viitor, conform astrogramei Revelionului, mulți dintre noi se vor gândi unde stau, cu chirie, la casă, sistemul imobiliar, sistemul de achiziții, piața imobiliară se va schimba! Avem acolo foarte multe planete în anul 2022, inclusiv acum, de Revelion, toți vom discuta cu un pahar de șampanie în mână unde rămânem, dacă ne mutăm, unde ne mutăm, sunt prețuri mari, nu ne putem atinge, nu ne putem gândi la ele... este o altă tematică importantă a acestui an.

Sistemul de sănătate va rămâne o nebuloasă

În astrograma Revelionului, în casa a 6-a, avem Neptun. Sistemul de sănătate va rămâne o nebuloasă în România în 2022, declarații că facem, că dregem, vor învăța să mușamalizeze sau vor încerca să ascundă mai bine anumite situații, să pară că lucrurile sunt sub control.

Este un Revelion să ne întâlnim, să ne vedem, să ziceți în sfârșit petrecem, bucurie, ne revedem cu oamenii după atâta timp... dar vă întâlniți și nu mi știți cum să interacționați, cum să vă jucați, cum să comunicați unii cu alții, pentru că Saturn ne arată exact că ne-am pierdut inocența aceea de a fi copil, de a dansa, de a te bucura, dar interacțiunile sociale, din păcate, nu vor mai fi cum au fost și o să stați și o să vă uitați.

Veți observa de acest Revelion o reevaluare a modului în care interacționăm, o grijă mai mare și nu neapărat din cauza pandemiei. Asta era în noi, dar în trecut eram animale sociale pentru că ne cerea lumea în care trăim. Acum nu ne mai cere, lumea ne spune că fim mai circumspecți. Când Venus e în Capricorn e mai rigid, mai calculat, vom fi mai calculați în a ne alege partenerii, comunitatea din care facem parte, anturajul. Dintr-o dată ne trezim că familia e mai importantă. Bună, răi, ai noștri sunt.

Tot acest Revelion ne mai indică faptul că vrem să fim foarte, foarte liberi, să o să dorim să nu mai depindem de unde stăm sau de unde lucrăm. Să avem posibilitatea să ne dăm demisia, să părăsim un loc... vrem mai multă libertate și nu vrem să mai fim limitați de anumite resurse, să credem că dacă plec acum, aoleu ce o să mă fac.

Proteste și chinuri anul viitor... trecem peste. Numai lupi moraliști vom avea în 2022.

Putem să renunțăm la ce credem noi să avem, ca să devenim mai liberi, ca să ne extindem, să nu mai depindem de faptul că vreau să-mi fac un credit, de faptul că părinții mă ceartă că trebuie să rămân acolo ca să am un serviciu stabil. Efectiv, să îmi văd de libertatea personală.

În 2022, undeva în 12 aprilie, avem o conjuncție Jupiter, Neptun în Pești. Cu acest aspect putem înnebuni la propriu sau la figurat, dar un lucru face, îți dă o oarecare inconsțiență, nebunie, să ieși din situații ca să fii mai liber, să nu mai răspunzi în fața nimănui", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și redactor-șef ASTROSENS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel