EXCLUSIV  2021, RĂSTURNARE de situație: SURPRIZĂ, ZGUDUIELI puternice! "Lumea se va ÎMPĂRȚI în bisericuțe!"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre anul 2021. Ce ne-au rezervat astrele în noul an.  

"Anul 2020 ne-a demonstrat că dacă știam că până acum lucrurile trebuiau făcute într-un fel de când lumea și pământul, dintr-o dată nu mai pot fi făcute la fel. Nu mai e cazul să credem la fel! Am avut un 2020 în care ne-am creat bule online și, de fapt, în bula noastră totul e cum credem noi, dar dacă accesăm alte bule avem o surpriză.

Să nu vă mai plângeți că Facebook-ul, Instagram-ul sau alte rețele vă oferă ceea ce e în bula voastră, pentru că voi că faceți informația. Voi îi eliminați pe cei care nu vă convin, voi îi păstrați pe cei care vă convin și trăiți în lumea voastră. 

În 2021 ne vom da seama că lumea se va face în bisericuțe! Vom face niște bisericuțe mai mici și avem impresia că bisericuța mea are dreptate, bisericuța ta nu are dreptate, dar dacă ne ducem în bisericuța celuilalt și dacă mergem în ea vedem că e și acolo dreptate. Ar fi cazul să învățăm să fim mai flexibili și să-i acceptăm și pe ceilalți. Măcar să-i acceptăm și să nu-i judecăm pentru că lumea le are pe toate. În plus, e bine în bula noastră, dar câteodată o să avem zguduieli de la câte o bisericuță pe care am ignorat-o", a spus Daniela Simulescu, pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel