15 citate celebre despre Craciun, numai bune de pus Facebook

Secolul 21. Facebook. Statusuri. Poze. Luminite. Mos Craciun. Cam asa arata prezentul, cu totul altul decat si-ar fi imaginat bunicii sau unii dintre parinti. Sarbatorile par ca se traiesc mai mult pe retelele de socializare, nu in jurul unei mese pline cu bunataturi. Cadourile pentru copii de Craciun, jucariile pentru copii de Craciun nu lipsesc nici ele, dar parca ceva s-a pierdut, iar prapastia dintre generatia X si Y este din ce in ce mai adanca.

Astfel, pentru cei care vor ca de Craciun sa primeasca cat mai multe like-uri, am pregatit 15 citate despre Craciun care sigur ii vor incanta pe prietenii virtuali:

  1. “Acela care nu are Craciunul in inima, nu il va gasi niciodata sub brad.” (Roy L. Smith)
  2. “Craciunul este un pod. Avem nevoie de poduri pentru ca raul timpului curge. Craciunul de azi ar trebui sa insemne crearea de momente fericite pentru maine si retrairea celor de ieri.” (Gladys Taber)
  3. “Craciunul! E vremea cand aprinzi focul ospitalitatii in casa, iar flacara bunatatii in suflet.” (Washington Irving)
  4. “Voi onora Craciunul in inima mea si voi incerca sa pastrez acest sentiment tot anul.” (Charkes Dickens)
  5. “Craciunul trece bagheta sa magica peste intreaga lume si, vedeti, totul devine mai bland si mai frumos.” (Norman Vincent Peale)
  6. “Semnificatia Craciunului pentru mine, fie ca este vorba de sensul traditional sau cel modern, este foarte simpla: a-i iubi pe ceilalti. Ganditi-va, de ce trebuie totusi sa asteptam Craciunul pentru a face asta?” (Bob Hope)
  7. “Craciunul, copii, nu este o simpla data. Este o stare de spirit.” (Mary Ellen Chase)
  8. “Craciunul este precum bomboanele: ti se topesc usor in gura, indulcindu-ti fiecare papilla gustative si facandu-te sa iti doresti sa pastrezi acea senzatie pentru totdeauna.” (Richelle E. Goodrich)
  9. “Apoi, Grinch s-a gandit la ceva ce nu avusese niciodata pana atunci. Cum ar fi daca Craciunul – s-a gandit el – nu ar veni dintr-un magazine. Poate Craciunul inseamna mai mult de atat!” (Dr. Seuss)
  10. “Craciunul trece bagheta sa magica peste intreaga lume si, vedeti, totul devine mai bland si mai frumos.” (Norman Vincent Peale)
  11. “Singura persoana cu adevarat oarba in perioada Craciunului este aceea care nu are Craciunul in inima sa.” (Helen Keller)
  12. “Craciunul, copile, este dragostea ina ctiune. De fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim, este Craciun.” (Dale Evans Rogers)
  13. “Daca as fi fost filosof, as fi scris o filosofie a jucariilor, demonstrand ca, in viata, nimic nu trebuie luat in serios, si ca ziua de Craciun petrecuta in compania este una dintre putinele ocazii in care oamenii traiesc cu adevarat din plin.” (Robert Lynd)
  14. “Cred cu adevarat ca, daca vom continua sa spunem povestea Craciunului, sa cantam colinde si sa traim spiritul Craciunului, vom putea aduce bucurie, fericire si pace acestei lumi.” (Norman Vincent Peale)
  15. “Era inceputul celui mai frumos Craciun dintotdeauna: putin de mancare. Niciun cadou. Dar era un om de zapada in subsolul lor.” (Markus Zusak)

La Noriel, cadourile si jucariile de Craciun pentru copii vor aduce o multime de zambete. La preturi accesibile si variate ca modele, vor face Sarbatorile cu adevarat fericite. Trebuie doar sa descoperi ofertele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel