EXCLUSIV  1 Decembrie. Pleșoianu pune degetul pe rană. Ce plan are: Merg până la capăt!

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

„De cel puțin două decenii, singurul nostru proiect de țară a fost bazat pe anti, pe lupta împotrivă”, a declarat, pentru DCNews, Liviu Pleșoianu, deputat PSD.   

Contactat de redactorii DCNews, Liviu Pleșoianu, întrebat ce îi lipsește, în acest moment, cel mai mult României, a făcut referire la încredere, sens comun și un proiect național.

„Ne lipsește încrederea în noi, ne lipsește sensul comun, ne lipsește propriul Destin și ne lipsește un proiect național care să ne reașeze în acest Destin", a spus Liviu Pleșoianu.

„Ne-au aruncat unii împotriva celorlalți”

„De cel puțin două decenii, ne-au băgat în cap că suntem cei mai leneși, cei mai corupți, cei mai puțin frecventabili. De cel puțin două decenii, ne-au atomizat, ne-au fragmentat în mii de bucățele, apoi ne-au aruncat unii împotriva celorlalți: tânăr vs. bătrân, sătean vs. orășean, ardelean vs. moldovean, român din țară vs. român din diaspora, medic vs. pacient, profesor vs. părinte și elev ș.a.m.d. De cel puțin două decenii, singurul nostru proiect de țară a fost bazat pe „anti", pe „lupta împotrivă".

„Nu ne-a propus nimeni un efort conjugat „pentru"... Or, tocmai de un astfel de proiect național – unul PENTRU OM – avem nevoie, doar asta ne mai poate vindeca de ură și dezbinare. Eu pentru asta lupt și din acest motiv sunt 100% determinat să merg până la capăt! Fie să FIM!", a declarat Liviu Pleșoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel