1,7 milioane infectați, în New York City. Studiul OFICIAL al statului american

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Peste 20% din locuitorii orașului american New York City au avut anticorpi pentru coronavirus se arată într-un studiu lansat de guvernatorul Andrew Cuomo.

Peste 20% din locuitorii orașului american New York City au avut anticorpi pentru coronavirus se arată într-un studiu lansat de guvernatorul Andrew Cuomo, conform Daily Mail. Dacă rezultatele sunt corecte, până la 1,7 milioane de oameni au fost infectați în oraș, iar mortalitatea este cuprinsă între 0,6% și 0,8%, mult mai mare decât cea a gripei, de 0,1%.

Studiul a luat probe de la 3.000 de oameni la întâmplare, găsiți la cumpărături, în statul New York. Probele au constat într-o înțepătură în deget.

Nu se știe încă ce acuratețe are studiul. În timp ce companiile private au oferit marje de eroare când au fost întrebate despre cât de exacte sunt testele lor, departamentul de sănătate newyorkez a spus doar că rezultatele lor sunt „foarte exacte".

13,9% din locuitorii statului înseamnă 2,7 milioane oameni

La nivel de stat, 13,9% din populație s-ar fi infectat deja cu coronavirus, dar cel mai mare oraș, New York City, ar avea 21,2% care au trecut prin boală. Municipiul de 8,4 milioane de oameni a înregistrat 9.944 de morți oficiale, iar alte 5.052 de decese nu au fost confirmate, dar sunt estimate.

În prezent, 138.000 de oameni au fost confirmați cu coronavirus în oraș, adică doar 8% din ceea ce transmite studiul. Din acest lucru rezultă că mult mai mulți oameni au trecut deja prin boală, dar nu au fost detectați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel