Narcisa Iorga, avertisment pentru Mircea Badea în conflictul cu motocicliștii

Mircea Badea se află într-o dispută deschisă cu mai mulți motocicliști după ce aceștia nu au făcut altceva decât să-i bruieze, turând motoarele la maxim - câteva seri la rând - emisiunea "În gura presei".

VEZI ȘI: Reacția lui Badea după avertismentul dat de Narcisa Iorga: Aveți dreptate

Narcisa Iorga, membru CNA, a vorbit despre conflictul Mircea Badea-motocicliști, semnalând mai multe chestiuni.

"Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Mircea Badea se va întâlni în ring cu motociclistul care l-a provocat. "E ok?", întreabă vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Să vă explic de ce, chiar dacă veți spune că nu e treaba mea să mă amestec.

Dumneavoastră ați venit la CNA să cereți pentru Antena 3 prelungirea licenței cu încă nouă ani. Se întâmpla acum trei luni. Au fost două voturi împotrivă din 11. Unul dintre cele două voturi împotrivă a fost al meu. Nicio surpriză, nu-i așa? Unii membri CNA v-au zâmbit, alții v-au lăudat. Cu toate acestea, nu cred că cei nouă, care au votat în favoarea prelungirii licenței, au făcut-o pentru ca Antena 3 să devină o platformă de injurii, semne obscene și amenințări adresate unor persoane de către dumneavoastră direct, nemijlocit, într-un spațiu deschis și public. Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi și amenințări, inclusiv cu o armă albă, o persoană oarecare poate fi reținută, chiar dacă există un singur martor. Dumneavoastră le-ați făcut într-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi și amenințări nu sunt un pamflet!", a fost o parte din mesajul scris de Narcisa Iorga pe blog.

"Sunteți un realizator de televiziune și din acest motiv sunteți un model pentru mulți adolescenți și tineri, care s-ar putea să vă imite. Nu e ok! Vă rog să vă opriți!", a continuat Narcisa Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel