Emoționant. Zeci de artiști și-au dat mâna pentru victimele de la Colectiv

Miercuri, 25 noiembrie, Asociatia BENEVA, sustinuta de ZIMAN AUCTIONS, organizeaza o licitatie caritabila pentru a veni in sprijinul victimelor din clubul Colectiv.

58 de tineri artisti plastici si-au donat lucrarile pentru a fi valorificate in cadrul licitatiei online care va avea startul miercuri, la ora 21.00, ora Romaniei. Lucrarile artistilor vor fi expuse online inca 14 zile dupa aceasta data, timp in care pot fi vizualizate pe platforma dedicata si pot fi rezervate in baza copiei unui act de identitate.

Plata pentru lucrarea preferata va fi efectuata in contul asociatiei non-profit Beneva care va pune la dispozitia cumparatorilor un act de donatie, cu ajutorul caruia vor fi repartizati apoi si banii strasi celor care au suferit in urma incendiului devastator din seara de 30 octombrie 2015.

Cele 75 de lucrari de arta si obiecte de design donate de cei 58 de tineri artisti romani reprezinta un gest solidar cu toti cei care au fost afectati direct sau indirect de tragedia din clubul Colectiv: familie, prieteni, fani, colegi, artisti. Toti banii stransi in urma licitatiei caritabile sunt destinati celor aflati acum in mare nevoie si durere, cu speranta ca acest simplu gest nu este nici nesemnificativ si nici singular printre cei care sunt alaturi de victimele din Clubul Colectiv.

[citeste si]

Colectia de lucrari donate poate fi accesata la link-ul http://zimanauctions.com/colectiv-benefit-auction Echipa Ziman Auction va sta la dispozitie logistic atat in ziua licitatiei, miercuri, 25 noiembrie 2015, cat si pe parcursul urmatoarelor 14 zile in care lucrarile vor fi accesibile publicului online. Puteti participa direct la licitatie prin crearea unui cont personal de logare, fie puteti contacta echipa telefonic pentru a rezerva lucrarile de care sunteti interesati si pentru a specifica pretul maxim pe care il puteti oferi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel