DataProject Management System, un proiect de succes al ANOFM

Un nou proiect al cărui obiectiv îl reprezintă îmbunătățirea, creșterea calității și transparenței serviciilor de ocupare oferite de SPO prin realizarea și implementarea unui ssistem care să gestioneze și monitorizeze proiectele aflate în implementare în cadrul SPO/ANOFM se apropie de perioada de încheiere.  Vineri, la sediul ANOFM, a avut loc  conferința intermediară de presă în cadrul proiectului „DataProject Management System - instrument de gestiune și monitorizare a proiectelor din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă".

Irina Persa, managerul de proiect, a facut public stadiul derularii proiectului in intentia de a face cunoscute obiectivele pe care proiectul le-a avut in vedere. Proiectul își propune să vină în acord cu obiectivele Axei prioritare 4 – "Modernizarea serviciului Public de Ocupare" și a Domeniului Major de Intervenție 4.1 – „Întărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare" prin îmbunătăţirea şi asigurarea calităţii serviciilor furnizate persoanelor în căutarea unui loc de muncă, îmbunatatirea capacității administrative și instituționale și creșterea calității, transparenței și a eficienței în acordarea acestor servicii.

În urma implementării proiectului Data Project Management System, Serviciul Public de Ocupare are la dispoziție un instrument informatic performant care asigură gestionarea proiectelor la nivelul întregii țări, contribuid la înlesnirea activității angajaților sai și ducând astfel la creșterea calității serviciilor oferite de către aceștia.

Sesiuni de instruire a grupului țintă

În perioada 21 aprilie – 16 mai 2015, s-au desfășurat sesiunile de instruire a grupului țintă al proiectului, mai exact 180 persoane angajate în cadrul ANOFM, care au beneficiat de suport specializat în vederea utilizării sistemului oferit. Specificațiile tehnice îndeplinite de sistemul informatic integrat răspund tuturor solicitărilor exprimate în cadrul sesiunilor de colectare a informațiilor de către specialiștii Serviciului Public de Ocupare.

Participanții în cadrul sesiunilor de instruire a grupului țintă și-au manifestat interesul față de aplicația prezentată, apreciind utilitatea și importanța acesteia pentru modernizarea Serviciului Public de Ocupare. Pentru detalii suplimentare despre proiectul „DataProject Management System - instrument de gestiune și monitorizare a proiectelor din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă" se găsesc pe site-ul web al proiectului, www.data-project.ro, sau la numărul de telefon 021/ 311.07.73.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel