Blaga, atac la tinerii pesediști: Sunt mai răi decât vechii

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a lansat, sâmbătă, la un miting electoral la Ploiești, un atac virulent la adresa tinerilor pesediști, afirmând că "lucrează numai pe clanuri".

"Tinerii pesedişti sunt mai răi decât vechii pesedişti. Uitaţi-vă cum se manifestă tinerii pesedişti acolo unde au puterea, în primării, în consilii judeţene, în Guvern. (...) Dacă ne uităm acum la conducerea tânără, tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puţin cu numele, e premier, doamna e în PE, socrul mare - şeful senatorilor PSD, finuţul, de pe aici, ministru la Justiţie şi mai continuăm cu jumătate de Guvern", a declarat Vasile Blaga sâmbătă, citează Mediafax.

Citește și Băsescu i-a propus lui Blaga fuziunea PMP-PDL. Ce răspuns a primit

Liderul democrat-liberalilor a și exemplificat cele afirmate, amintind de fostul prefect al judeţului Galaţi Emanoil Bocăneanu, arestat după ce ar fi încercat să angajeze un asasin pentru uciderea unuia din denunţătorii din dosarul său de corupţie.

"Gândiţi-vă numai la cel care a fost prefectul PSD de Galaţi. (...) I-a trecut prin cap tânărului pesedist, fost prefect, să plătească un criminal să omoare o martoră la proces. Asta se întâmplă în România în 2014, cu PSD la putere. De aceea trebuie să plece. Nu vă fie frică, PSD-ul pică", a afirmat Vasile Blaga.

Cât despre programul economic al PNL, președintele PDL a spus că este "o fiţuică" și că PSD "nu s-a obosit nici măcar să scrie un rând" în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel