Zodii care pot renunţa oricând la tine

Rodica Mitu / 21 iun 2018 / 15:07 Salveaza PDF Comentarii
Zodii care pot renunţa oricând la tine
Descriere foto: Zodii care pot renunţa oricând la tine

Unele zodii îi pot înlătura pe cei care le fac rău fără să stea pe gânduri. 

Iată care sunt zodiile ce pot renunţa oricând la tine dacă le-ai greşit:

Berbec

Berbecul nu este dispus să îşi piardă timpul. Dacă faci ceva care să îl rănească şi trădeze, nu îţi va mai permite să stai în jurul lui şi va întrerupe orice legătură cu tine.

Taur

Taurul ştie ce vrea şi nu suportă oamenii care profită de el. Dacă încerci să îl manipulezi sau să îl ţii pe loc, nu va ezita să întrerupă orice legătură.

Fecioară

Fecioara este răbdătoare şi te va lăsa să o calci în picioare până când chiar va fi suficient. Odată ce a ajuns la limită, îţi va spune de ce nu vrea să mai aibă de-a face cu tine.

Leu

Leul ar face orice pentru oamenii din viaţa lui. Singurul motiv pentru care va vrea să întrerupă orice legătură cu tine este pentru că eşti o influenţă negativă şi îl tragi în jos. Se va străduişte enorm să fie din ce în ce mai bun, iar dacă tu nu eşti pe aceeaşi lungime de undă, nu îşi va pierde timpul cu tine.

Scorpion

Încrederea şi onestitatea contează, de aceea nu va ezita să te scoată din viaşa lui dacă îi dai un singur motiv să nu aibă încredere în tine.

Vărsător

Dacă eşti nepoliticos faţă de un Vărsător sau îl faci să se simtă ca şi cum ai profita de el, el va întrerupe orice legătură cu tine, notează eva.ro. Nu va permite să acţionezi ca şi cum ai fi mai bun decât el.  

 

Vezi și: Înșelăciune pe mail. Dr. Doina Mihailă, faza zilei. Oricine o poate pățiTe-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24