Ziare, la zi: Cum a mințit Adevărul, despre Mădălina

Cercetătorii americani au descoperit de ce se tem românii de OZN-uri. Îi sperie orice farfurie, inclusiv farfuria zburătoare, fiindcă se gândesc: Doamne, cu ce s-o umplu, oare?

 Puterea scrie despre box, normal. Dacă se numea Mintea, poate descoperea șahul. Oricum, bine că se mai arată cineva interesat de performanțele  unor români pe care nu știm să-i ținem în țară: ” Alexandru Lăcătuş îşi va încrucişa mânuşile, sâmbătă seară, cu Jurgen Brähmer, pentru titlul de campion mondial WBO (World Boxing Organization), la Schwerin în Germania. Devenit campion european în februarie, cel poreclit „El Bombardier” în ţara sa de adopţie, Spania, a primit şansa de a ajunge pe treapta cea mai înaltă a categoriei sale”. Bravo, Sandule! Decât să culeagă căpșuni, mai bine să împartă pumni, românii care își caută norocul în străinătate. De ce a ales Spania? Dacă Băsescu e, potrivit Financial Times, un taur între porțelanuri, înseamnă că a plecat dintr-un loc cu coride și s-a dus în altul asemenea. Puterea mai scrie că un profesor din Giurgiu se masturba la catedră, în timpul orelor. Probabil îl pasionau formele de relief ale elevelor. Părinții unei fete au reclamat la Poliție că minora dispare de-acasă, iar anchetatorii au aflat de la colegii profesorului ce făcea el cu puștoaica în WC sau în sala de sport. Evident că ”dascălii” nu s-au gândit să sesizeze comportamentul deviant înainte să-i întrebe polițiștii, la fel ca în cazul Trancă, de la Grigore Alexandrescu.  Individul are 55 de ani. Din păcate pentru el, îi lipsesc Rolls-ul și milioanele, așa că a fost săltat și băgat la răcoare. Altfel, exista un precedent, cu final fericit, în Izvorani.

Click ne dă o veste cutremurătoare: ”Miss Universe România a fost descalificată”, fiindcă a ales să se antreneze la dans sportiv nu la misseală, pentru finala din Las Vegas. Înțelegem de aici că dansul sportiv o împlinea doar sub aspect fizic, iar concursul de Miss presupune mai mult probe de intelect...Dar stai, România este salvată: la concurs poate participa cea de-a doua clasată, Oana Paveluc. Reține, te rog, acest nume. Danemarca, la campionatul european din 1992, a venit tot așa, din vacanță, pentru că a fost descalificată Iugoslavia, și a câștigat. De ce n-ar câștiga Paveluc? Oricum, toate fetele de la Miss arată la fel și spun aceleași prostii. Poate de la antrenamentul care se bate cap în cap cu cel de dans sportiv, până se tâmpesc amândouă.

Ieri aminteam de modul eroic în care Băsescu apără Sarea de privatizare. Astăzi, România Liberă a prins din zbor ideea și a strecurat un articol-reclamă la Salina din Ocna Șugatag, unde localnicii scot bani din apa sărată folosită la tot felul de cure. În principiu, pentru că, în acest an, să știi și tu, dragă Dan Turturică, stațiunile sunt goale ca un buzunar. Le e și rușine să iasă pe stradă. Cât despre fotografia care însoțește articolul, atât îți spun: o baltă mică, înconjurată de pietriș, cam asta e lacul antropomorfic la care faci tu reclamă. N-aș intra în apa aia murdară din poză nici dacă îmi bagă Mafia picioarele în ciment și mă aruncă de pe pod. De aia și zic: decât să-ți facă reclamă Rl, mai bine te înjură, ieși în câștig.

Frumos, însă, gestul Rl de a sugera că Mădălina Manole nu s-a sinucis. Ei o citează pe Mirela Zivari, psihotelevizolog la Realitatea, care pune în discuție ipoteza sinuciderii. Zivari adaugă și că, ”la noi, mai este o problemă mare. Sistemul medical nu obligă la internare persoana care are o tentativă suicidară”. Cam greu, în Europa, cu internările obligatorii. Tipii de la CEDO, știi care?, șefii tipilor de la Curtea Constituțională, au stabilit că, așa cum nu poți condamna omul la moarte, nu-l poți obliga să trăiască, dacă el nu mai vrea.

Adevărul a făcut o porcărie, în timpul zilei, postând pe site o știre potrivit căreia Mădălina s-a sinucis fiindcă soțul plecase de acasă, noaptea, probabil la alta. Ceva mai târziu, au scos aiureala, inclusiv din print. Așa, am putea scrie și noi că surse din cadrul anchetei ne-au declarat că Peter Imre a plecat din  redacție ca să treacă peste graniță un tir cu țigări netimbrate. După câteva ore, dăm delete și uităm incidentul? În Adevărul aruncat spre seară prin intersecții aveau o abordare mai sentimentală:”În urmă cu doar câteva zile, mai exact sâmbătă, artista Mădălina Manole i-a făcut o destăinuire şocantă celui mai înfocat fan al ei, Daniel Gheorghe, din Medgidia. Am emoţii pentru ziua mea de naştere, a mărturisit vedeta la telefon”. Da, și? Doar robotul de bucătărie nu are emoții, când se apropie ziua lui de naștere.

Libertatea, ca să rămânem în acest registru trist, scrie că, potrivit unui studiu, Marea Britanie este cel mai bun loc pentru a muri, devansând numeroase ţări dezvoltate prin calitatea serviciilor oferite persoanelor aflate la capăt de drum. E bine de știut. Dar tot mă frământă o întrebare, după ce am văzut o mulțime de firme care oferă ”servicii funerare complete”. De ce oare se face această mențiune? Există și firme care te îngroapă incomplet, de exemplu doar până la brâu, ca Zmeul pe Greuceanu?

Alte tabloide din care se inspiră Libertatea fac dezvăluiri despre Mel Gibson:” O nouă înregistrare în care Mel Gibson este extrem de agresiv cu fosta lui iubită Oksana Grigorieva a fost făcută publică. Actorul este foarte nervos că partenera sa a adormit înainte de a-i face sex oral, motiv pentru care o înjură de nenumărate ori.  El ameninţă că va da foc la casă dacă iubita lui nu-i va face o felaţie”. O repeta omul pentru un film cu tractoriști, turnat în regiunea Siret-Vaslui? Dar de ce face referire la jaccuzi? Cred că așa l-au păcălit să joace într-o peliculă despre inundațiile dintr-o țară obscură, cu capitala la Budapesta. Dacă-i spuneau că trebuie să treacă Prutul printre acoperișuri, nu se băga.

Evenimentul Zilei face valuri, doar doar s-o îneca Opoziția: ”Procurorii verifică modul în care 45 de primari şi Consiliul Judeţean Constanţa au apelat la serviciile unei firme de cadastru, la care acţionari sunt Mircea Dinescu şi fosta gardă de corp a lui Miron Mitrea. Contractul a fost încheiat, în 2007, cu firma GeoTop 2001.Procurorii verifică modul în care CJ, condus de Nicuşor Constantinescu (PSD), a atribuit contractul pe o perioadă de patru ani, în valoare de 2,5 milioane de euro plus TVA, firmei la care e acţionar Nicolae Duminică, fost colonel SPP şi gardă de corp a lui Miron Mitrea (PSD), în perioada când acesta era ministru al transporturilor. Printre acţionari, cu 10%, se află şi Mircea Dinescu”. Dar de televiziunea Transporturilor, aia pe care a dat Mitrea in persona câteva milioane lui Burci, de ce nu se face vorbire? Acolo n-au găsit nimic sau Mitrea a aruncat, în urmă, cu dosarul Autostrăzii București-Pitești, reparată de Băsescu-Boagiu, cum a făcut Prâslea cel Voinic cu pieptănul Sfintei Vineri, de a răsărit o pădure deasă, că DNA-ul nu poate s-o treacă?

Gândul scrie că Ikea a cumpărat fabrica Timpuri Noi, unde vrea să facă birouri și apartamente. Dacă făceau birouri de stejar, era ok, dar suedezii vor să facă birouri pentru firme, la fel ca Țiriac sau Patriciu, numai că în altă parte. La atâtea clădiri de birouri, n-ar trebui să se găsească și slujbe? Sau vom importa și salariații care vor lucra în aceste clădiri, la fel ca mobila de PFL de la Ikea? Tot Gândul scrie că Boc a calculat costurile statului cu secretarii săi (adică secretarii de stat): fix 110.000 de euro pe an. Bravo, Boculeț! Mai ai trei trepte de urcat cu calculele și ajungi la costurile pe care le suportă statul ca să aibă un președinte ales. Și atunci, în sfârșit, te schimbă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel