Zelenski, accident la Kiev. Chirieac: Îți pui semne de întrebare, ținând cont de cum îl vrea Zelenski mort pe Putin...

Zelenski, accident la Kiev. Bogdan Chirieac: Îți pui semne de întrebare. Ținând cont de cum îl vrea Zelenski mort pe Putin... / Foto: Facebook Volodimir Zelenski
Zelenski, accident la Kiev. Bogdan Chirieac: Îți pui semne de întrebare. Ținând cont de cum îl vrea Zelenski mort pe Putin... / Foto: Facebook Volodimir Zelenski

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat accidentul în care a fost implicat Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost implicat într-un accident rutier la Kiev. În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Realitatea Plus dacă ar putea fi totuși vorba despre un simplu accident sau o posibilă tentativă de asasinat.

"Din datele prezentate presei până în momentul acesta, eu cred că este un banal accident de circulație, așa cum vedem o mulțime și la noi în București. Acum că era coloana președintelui... Cine știe în ce stare se află șoferul care a intrat acolo și care s-a rănit destul de grav. Acum, însă, ținând seama de cum îl vrea mort Volodimir Zelenski pe Vladimir Putin de la Moscova, sigur că la orice gest, la orice întâmplare de acest gen, îți pui semne de întrebare: "Nu cumva a fost un atentat?". Mai ales după ce s-a întâmplat cu fiica lui Aleksandr Dughin, aruncată în aer la Moscova.

Te gândeai că poate este o încercare de răzbunare din partea Moscovei, deși Ucraina a anunțat foarte clar că nu are nimic de a face cu acea crimă respingătoare. Sigur că va exista mereu suspiciunea unui atentat, dar eu cred, repet, din datele furnizate presei, că avem de-a face cu un accident de circulație", a declarat Bogdan Chirieac.

Zelenski, accident la Kiev. A fost o tentativă de asasinat? Momentele suspecte observate de ucraineni

Accidentul rutier din această noapte, în care a fost implicat președintele Volodimir Zelenski, a generat o mulțime de reacții în rândul ucrainenilor. După cum știți, în jurul miezului nopții de 15 septembrie, o mașină a izbit mai multe autoturisme din coloana oficială a șefului statului, lovind, printre altele, și mașina în care se afla politicianul. Din fericire, Zelenski nu a fost rănit, iar vinovatul accidentului a primit și el imediat toată asistența medicală necesară.

În tot acest timp, potrivit Telegraph, unii internauți au observat mai multe detalii suspecte suspecte care pot indica faptul că accidentul nu este unul întâmplător. Printre altele, ora coliziunii, care este inclusă în intervalul prevăzut de starea de asediu pe timp de noapte. Concret, la Kiev, starea de asediu ține de la ora 23:00 până la 5:00 și este o măsură instituită de către autorități acum câteva luni. În acest interval orar oamenii din capitala Ucrainei nu au voie să se afle pe străzi.

Mai multe semne de întrebare legate de accident

Noaptea trecută, Volodmir Zelenski se întorcea din regiunea Harkov, unde, în liderii Forțelor Armate ale Ucrainei au oferit premii pentru eliberarea orașului Izyum de sub ocupația rușilor și au comunicat cu oamenii de acolo. Mai mult decât atât, tradiționala adresare a lui Zelenski către națiune a fost aproape de două dimineața, ceea ce demonstrează programul neregulat al președintelui unui stat aflat în conflict.

Speculațiile nu au întârziat să apară. Ucrainenii au o mulțime de întrebări cu privire la bărbatul care conducea mașina care a intrat în autoturismul președintelui. Cineva se întreabă cum o mașină de pasageri ar putea lovi mai multe mașini simultan și, în același timp, să poată determina atât de precis în care se află Zelenski. Alții se întreabă de ce nu există reguli pentru unii oameni cu privire la starea de asediu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel