Zeci de femei în lenjerie intimă şi "pline de sânge". Protest inedit în Estonia, faţă de violurile soldaţilor ruşi din Ucraina - Foto în articol

Zeci de femei în lenjerie intimă şi "pline de sânge". Protest inedit în Estonia, faţă de violurile soldaţilor ruşi din Ucraina / Foto: Pixabay, de Vic_B
Zeci de femei în lenjerie intimă şi "pline de sânge". Protest inedit în Estonia, faţă de violurile soldaţilor ruşi din Ucraina / Foto: Pixabay, de Vic_B

Mai multe femei din Estonia au organizat un protest inedit faţă de violurile soldaţilor ruşi din Ucraina.

Violurile comise de către soldații ruşi în Ucraina nu le-au lăsat indiferente pe activistele din Estonia, care s-au adunat astăzi dimineaţă în faţa Ambasadei Rusiei într-un protest inedit. Imaginile fac deja înconjurul lumii prin social media. În lenjerie intimă, cu pungi negre pe cap şi "pline de sânge", tinerele și-au manifestat revolta față de ororile comise de ruși.

Manifestul femeilor vine după ce mai multe ucrainence au mărturisit că au fost violate de soldații ruși, iar soții le-au fost uciși. Chiar și soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenskaia, a vorbit anterior despre drama femeilor din Ucraina care ajung să treacă prin momente de groază din cauza cruzimii de care dau dovadă soldații lui Putin. "Când una dintre noi e ucisă, violată, simţim toate", a spus Olena Zelenskaia. Vezi mai mult AICI.

Mărturia cutremurătoare a ucrainencei violate de soldații ruși, după ce i-au ucis soțul. „Fiul meu plângea în camera alăturată”

Procurorul general al Ucrainei a deschis o primă anchetă în care anchetează un cazurile de viol din Ucraina. The Times of London a publicat un interviu cu femeia care spune că a fost violată în mod repetat de un soldat rus, după ce acesta i-a omorât soțul. Ucraineanca de 33 de ani trăia alături de soțul ei în vârstă de 35 de ani și de fiul lor de 4 ani în satul Shevchenkove, aflat lângă capitala Kiev, scrie Business Insider.

Sub protecția anonimatului, femeia a declarat că pe 9 martie ea și soțul ei au fost abordați de un grup de militari ruși în afara gospodăriei lor și au aflat că soldații le omorâseră câinele. După lăsarea întunericului, femeia povestește că ea și soțul ei au auzit zgomote afară, iar bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă.

„Am auzit o singură împușcătură, zgomotele porții deschizându-se și apoi zgomotul de pași în casă”, a spus femeia pentru The Times.

Ea a spus că unul dintre bărbații pe care îi văzuse mai devreme, se pare că comandantul grupului, s-a întors cu un alt bărbat, care părea să aibă peste 20 de ani.

„Am strigat: „Unde este soțul meu?”, a spus ea. „Apoi m-am uitat afară și l-am văzut pe pământ lângă poartă. Acest tip mai tânăr mi-a tras pistolul la cap și a spus: „L-am împușcat pe soțul tău pentru că este nazist”. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel