Incident BIZAR. Zbor ÎNTORS după câteva ore

Un avion care făcea ruta Los Angeles-Tokyo a fost întors din drum. Motivul i-a șocat pe pasageri.

Un avion Los Angeles-Tokyo în care se aflau modelul Chrissy Teigen şi soţul ei, muzicianul John Legend,  a fost întors din drum din cauză că un pasager a greşit aeronava, notează The Guardian. 

Potrivit lui Chrissy Teigen, pasagerul care s-a îmbarcat la aeroportul din Los Angeles avea bilet pentru alt zbor. Compania aeriană susţine însă decizia piloţilor, invocând motive se securitate, iar FBI a demarat o anchetă pentru a afla cum a ajuns omul în avionul greşit. Potrivit primelor informaţii, se pare că era vorba de doi fraţi, care aveau bilete la zboruri diferite, care decolau însă aproape simultan. 

Avionul s-a întors după patru ore de când zbura deasupra Oceanului Pacific

"Patru ore pierdute pentru un zbor care durează 11 ore şi ne întoarcem din drum pentru că un pasager nu ar fi trebuit să se afle în acest avion. De ce... de ce trebuie să ne întoarcem cu toţii nu ştiu", a scris pe Twiiter Chrissy Teigen.

Compania All Nippon Airways (ANA) a transmis că a fost doar o problemă cu "programarea de zbor" a unui client. Adonis Cutchlow, de la Poliţia din Los Angeles, a declarat pentru LA Times că nu au existat incidente la bord şi că nu se ştie deocamdată de ce avionul a fost întors din drum.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel