WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022. Mihai Trăistariu: "Două chestii îmi stau pe creier"

Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este de părere că românii care au evoluat în finala Eurovision au fost mult mai buni decât invitații internaționali. 

Românul WRS a câștigat selecția națională a Eurovision 2022 și va reprezenta România la Torino. Mihai Trăistariu spune că WRS nu s-a evidențiat deloc în semifinale, ba chiar ar fi cântat "miorlăit". Situația a stat însă diferit în finală. 

Cunoscut pentru părerile acide la adresa concursului, Trăistariu a comentat finala Eurovision România:

"Păreri personale ..

O să râdeți dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită.Felicitări, Iuliana Marciuc !Așa, DA !12 points.Să le luăm pe rând ...

7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație.Remarcă : cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri.Dacă la Semifinală mi se păreau niște copii necopti, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor.Deci ... e bine ceea ce s-a întâmplat azi !!!Jamala a fost fabuloasă. Dramatism, emoție, voce.Apoi concurenții ...

1. Andrei Petruș - foarte sensibil, piesă bună, vocea totuși a fost prea încet față de negativ. Trebuia să se remarce și să se repare asta încă de la repetiții.

2. Alex Parker & Bastien - look excelent, sound fain

3. Gabriel Basco - mega sensibil, stil, carisma, look excelent. Piesă foarte faină. A fost permanent unul din favoriții mei.

4. Vanu - piesa are forță, backing vocal super.

5. Petra - părul ei e tare de tot. Foarte faină artistă. Vine cu un aer nou. Totuși ... managera mea, Mihaela, îmi zice : " e bună de România, dar nu pentru afară ". Așa cred și eu.

6. Moise - cea mai bună voce masculină din concurs. Siguranță, încredere. Cea mai bună apariție a lui Badulescu la Eurovision de până acum.

7. Minodora, Cream, Diana - piesă care ar putea culege ușor foarte multe voturi din diaspora.

8. Kyrie Mendel - și pe el îl acoperă backing-ul vocal și negativul. Piesa și vocea sunt faine.

9. Dora - muzician complet. Cea mai bună voce din tot concursul. Impresionează prin forță, interpretare, dramatism. A fost favorita mea până la finală.

10. Wrs - în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el.

Două chestii îmi stau pe creier: 

1. Toată lumea era azi îmbrăcată în alb. De ani de zile ... am tot zis pe la tv c-am visat-o pe maică-mea spunându-mi că voi câștiga Eurovision-ul când voi fi îmbrăcat ... în alb. Și-atunci ... vine întrebarea firească : cu toții au visat-o pe maică-mea ?

2. Nu înțeleg totuși un lucru ! De ce România e în coada clasamentului la casele de pariuri din Europa ?!!!Hai să fim serioși ! Unii dintre concurenții noștri din finala de azi ... sunt de o mie de ori mai faini și mai interesanți decât cei 7 invitați internaționali. Pe bune !Hai, România !!!" a scris Trăistariu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel