Windows 10 Technical Preview pentru telefoane, aproape de lansare

Windows 10 Technical Preview pentru telefoane ar putea fi lansat în curând, potrivit unor informații din interiorul Microsoft.

Utilizatorii interesaţi de versiunea desktop a viitorului sistem de operare Windows 10 au putut testat încă din toamna anului trecut o primă versiune Technical Preview, evenimentul de la sfârşitul lunii ianuarie aducându-le atât informaţii noi cât şi o versiune de test semnificativ actualizată, informează go4it.ro.

Utilizatorii Windows Phone nu s-au bucurat însă de prea multă atenţie dincolo de câteva informaţii şi promisiunea lansării unei versiuni de test în cursul acestei luni, însă cei curioşi se pare că nu mai au mult de aşteptat.

Conform unor informaţii neoficiale provenite chiar din cadrul companiei, Microsoft a lansat o campanie internă de testare în care sunt implicate câteva mii de persoane din cadrul mai multor departamente.

Zvonurile afirmă că versiunea cu numărul 8.15.12492.41 este atât prima testată în afara departamentului de dezvoltare software cât şi ultima testată înaintea lansării publice, însă nu este prea clar dacă Windows 10 Technical Preview pentru telefoane va mai primi vreo îmbunătăţire până la debutul său oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel