Whatsapp lansează versiunea pentru desktop

Pe lângă aplicaţiile pe care WhatsApp le are pe Android, Apple, Windows Phone, Symbian şi Nokia S40, compania are şi aplicaţii pentru Windows şi Mac OS.

Aplicaţiile sunt foarte asemănătoare cu WhatsApp Web, lansat în luna ianuarie 2015. La fel ca WhatsApp Web, pur şi simplu oglindesc conversaţiile din aplicaţia de mobil, lucru ce înseamnă că nu poţi folosi WhatsApp pentru desktop dacă nu ai baterie la telefon şi nu există conexiune de niciun fel. Acest aspect nu este ideal, dar nu ar trebui să fie o problemă în majoritatea cazurilor.

Pentru a instala funcţia WhatsApp pe computer, descarcă kit-ul de instalare de aici (Windows 8 sau mai sus, Mac OS 10.9 sau mai sus). Ţi se va afişa un cod QR de care ai nevoie pentru a scana cu telefonul pentru a te putea conecta la cont.

Pentru a face acest lucru, deschide aplicaţia WhatsApp, mergi la Chat-uri, dă click pe butonul meniu, selectează WhatsApp web şi aşază dispozitivul lângă cod. În doar câteva secunde, ar trebui să ai acces la versiunea desktop.Pentru a instala funcţia WhatsApp pe computer, descarcă kit-ul de instalare de aici (Windows 8 sau mai sus, Mac OS 10.9 sau mai sus).

Ţi se va afişa un cod QR de care ai nevoie pentru a scana cu telefonul pentru a te putea conecta la cont. Pentru a face acest lucru, deschide aplicaţia WhatsApp, mergi la Chat-uri, dă click pe butonul meniu, selectează WhatsApp web şi aşază dispozitivul lângă cod. În doar câteva secunde, ar trebui să ai acces la versiunea desktop, scrie wall-street.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel