Vrei ca cel mic să fie un șofer foarte bun? Învață-l de mic cu jocurile de puzzle!

E esential, ca parinte, sa cumperi cat mai multe jocuri de puzzle pentru copilul tau. Motivele sunt explicate pe indelete de catre specialisti, dar nu e deloc greu sa le ghicesti. Asta pentru ca pe masura ce reuseste, piesa cu piesa, sa creeze noi universuri prin intermediul unui puzzle, un copil se dezvolta intelectual. In plus, atunci cand realizeaza un puzzle, el isi petrece timpul alaturi de familie, lucru pe care si-l doreste tare de tot. Ce poate fi mai placut decat sa inveti jucandu-te alaturi de mami si de tati?

Un joc de puzzle stimuleaza gandirea si testeaza rabdarea copiilor. Ulterior, un astfel de joc cu mai multe piese testeaza rabdarea celor mari. Un joc de puzzle poate sa reprezinte animale, anotimpuri, cifre, legume, fructe, secvente de zi cu zi, secvente cu personajele preferate ale celor mici si multe altele. Gasesti o multime de tematici la Noriel, acolo unde jocurile si jucariile sunt foarte interesante si potrivite pentru toate varstele!

In plus, jocurile de puzzle au si preturi accesibile la Noriel!

Dar care sunt beneficiile unui puzzle si de ce parintii ar trebui sa le cumpere? Iata cateva dintre ele, prezentate de specialisti de-a lungul timpului:

● este un joc care pune accentul pe comunicare. Cei mici vor vrea sa spuna totul despre ceea ce vad in imagini, in fiecare piesa.

● dezvolta capacitatea celui mic de a identifica bine dimensiunile.

● imbunatateste considerabil coordonarea mana - ochi a copiilor.

● imbunatateste si orientarea spatiala. Ca fapt amuzant si interesant, este crezut faptul ca aceia care si-au facut un obicei pentru a se juca cu puzzle-uri, va fi un sofer foarte bun mai tarziu.

● incurajeaza perseverenta in completarea unei activitati.

● dezvolta capacitatea celor mici de a identifica, prin joaca, forme, cifre, litere.

● orice tip de puzzle ii incurajeaza pe copii sa rezolve orice tip de problema pas cu pas, intr-o ordine logica fireasca.

[citeste si]

Un lucru important pe care trebuie sa il stie parintii este acela ca intotdeauna e necesara achizitionarea de jocuri puzzle potrivite pentru varsta copilului. Specialistii recomanda urmatoarele: de la 2 la 3 ani sa fie un puzzle de 5 pana la 10 piese, de la 3 la 4 ani sa fie un joc de puzzle de 10 pana la 36 de piese, iar de la 4 la 5 ani sa fie unul de la 36 si pana la 50 de piese.

Asadar, e foarte important ca in orice casa sa se regaseasca jocuri de puzzle. Dar sa fie si cele potrivite, altfel intervine frustrarea si sentimentul de inferioritate al celor mici. Descopera la Noriel jocurile puzzle, dar si alte jocuri interesante: console gaming, jocuri educative, jucarii interactive. Au preturi accesibile si ajuta enorm la dezvoltarea sanatoasa a celor mici.

Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel