Vouchere de vacanță. Au apărut ofertele pentru 2019

Vouchere de vacanță 2019. Au apărut deja oferte de cazare pentru anul 2019.

Vouchere de vacanță 2019. După succesul înregistrat anul trecut, se pare că unii operatori economici din turism și-au făcut deja planul pentru anul viitor. În lupta de a orienta deja potențialul clinet, mulți au afișat deja tarifele de cazare pentru 2019 de care vor beneficia și cei cu vouchere de vacanță. Cei mai vrednici se pare că au fost hotelierii de la malul mării care au postat atât pe rețelele de socializare, pe paginile oficiale si pe grupul "Vouchere de vacanță învățământ" cât și pe site-urile de turism care prezintă ofertele pentru anul viitor. Pentru cei care nu vor să își mai petreacă sezonul la Mamaia, au apărut numeroase opțiuni pentru stațiuni precum Eforie Nord, Neptun sau chiar Costinești. 

Pentru cei care optează pentru turismul balnear, deja există vile și hoteluri care au început promovarea pentru anul viitor. 

Un deputat cere mărirea valorii voucherelor de vacanță

Vouchere de vacanță 2019. Deputatul PNL Suceava, Dumitru Mihalescu, cere ministrului Turismului, Bgdan Triff, mărirea valorii voucherelor de vacanță până la echivalarea cu salariului minim brut. „Așadar, politica tichetelor de vacanță, care ar fi trebuit să fie implementată și în sectorul public încă din anul 2009, a înregistrat un succes real în acest an, efectele economice fiind aproape unanim favorabile. În anul 2018, valoarea tichetelor a fost de 1.450 de lei și nu echivalentul salariului minim brut garantat în plată pe economie, stabilit la valoarea de 1.900 de lei, prin Hotărârea de Guvern nr. 846/2017 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată", a declarat deputatul PNL de Suceava, conform svnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel