Voropchievici: Norocul de bani în funcție de cifra destinului

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, ce noroc ai de bani în funcție de cifra destinului. 

Cum se calculează cifra destinului: Se adună cifră cu cifră ziua, luna și anul până se ajunge la o singură cifră.

Iată ce noroc de bani are fiecare în funcția de cifra destinului:  

1 - hotărâți, deciși, norocul îi urmărește, atât timp cât sunt consecvenți, merg cu încredere, dacă ai perseverență, te poți îmbogăți numai prin muncă proprie, niciodată nu o să primește șansa de a da lovitura și de a câștiga. 

2 - e cifră păcătoasă, aduce ghinioane în viață, nu poți să strângi bani pentru o perioadă îndelungată, e credincios și perseverent, cei cu destin 2 au tendința să se lasă în voia sorții, până nu apare un ajutor benefic din exterior nu reușesc să se îmbogățească, de multe ori este o cifră care duce la neajunsuri financiare. 

3 - cei pot să scoată bani și din piatră seacă, sunt Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, dar sunt și foarte împrăștiați, sunt plini de idei, dar se apucă să le spună altora, sunt norocoși prin nativitate, au parte de bani dar nu-i fac să se înmulțească și să prospere. 

4 - va strânge bani cu eforturi fantastic de bani, șansa lor este după 40 de ani, e o cifră fantastic de dură, nu vei primi niciodată nimic gratuit de la nimeni. 

- sunt afaceriști, e simbolul afacerilor, se pricep la afaceri fantastic de bine, au șanse de îmbogățire, sunt fantastic de norocoși, are șanse mari; totodată, e mai risipitor, stricător de bani, are mari șanse de îmbogățire, dar nu va reuși s-o păstreze din această cauze, are nevoie să găsească un partener mai calculat, va câștiga numai prin asociere cu alte persoane. 

6 - cu cât ajuți mai mult, cu atât câștigi mai mult, e o cifră de reciprocitate, nu va fi bogat decât prin pragmatism și nu e pragmatic, se mulțumește cu un salariu fix, nu va fi pus în situații extreme. 

7 - are o teamă de sărăcie fantastică și se apucă să facă bani, dar cu o singură condiție: dacă are pe domeniul lui de analiză și cercetare un job pe care-l face cu bucurie și plăcere. 

8 - cifra banilor, știu cum să facă bani, cum să-i multiplice, cum să-i pună în folosință, poți fi bogat numai dacă ceea ce visezi pui în aplicare, nu vă înconjurați de profitori. 

9 - nu știe să facă bani, dar are noroc de bani, e fantastic, ei vin din moșteniri, din cadouri, din te miri ce, atunci când zic că n-au bani se întâmplă o minune și vine un ajutor neprețuit la momentul potrivit, Dumnezeu îi ajută, ghinionul și-l fac ei, pentru că atunci când au bani îi cheltuie, e cifra altruismului, întotdeauna are un echilibru financiar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel