Voronin: Băsescu sună în stare de ebrietate. Radu Tudor: I-a dat vin stricat

Vladimir Voronin, liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova,   a declarat pentru postul de televiziune TV7 că Traian Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate, relatează PRO TV Chişinău.

 "Eu ştiu de apelurile telefonice ale lui Băsescu. Sună seara aflându-se în stare de ebrietate", a declarat Voronin, în limba rusă, în cadrul emisiunii Politica.

Contactat de RTV, purtătorul de cuvânt al președinției nu a dorit să comenteze informația.

La începutul mandatului  de președinte, în 2005, Traian Băsescu a primit în dar de la Vladimir Voronin, circa 11.000 de sticle de vin din podgoriile Mileștii Mici și Cricova. Cu ocazia acelui "dar de suflet", cum îl numea Chișinaul, au fost redeschise cramele Cotrocenilor, construite în cadrul vechii Mănăstiri Cotroceni în urma cu 300 de ani.

Pe acestă temă. Radu Tudor a avut o intervenție extrem de dură la Antena 3. Jurnalistul a spus că, oricât l-am critica pe Băsescu, la noi acasă, nu putem lăsa nesancționată nesimțirea unui general sovietic care este folosit împotriva românilor și moldovenilor de către guvernul de la Moscova.

Voronin este un general în rezervă, a spus Radu Tudor, cu credibilitatea mai mică decât a lui Stalin. Acest fost secretar de partid face jocurile Rusiei și acționează la comanda Moscovei.

Radu Tudor a mai povestit cum ofițerii SPP care au preluat ”darul de suflet” al lui Voronin pentru Băsescu au constatat că vinul era stricat. ”A fost o batjocură la adresa României și a președintelui ei”, a concluzionat Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel