Urmărește emisiunea live


Voiculescu, mesaj după LOVITURA dată de Antena 3: "E o uriașă nedreptate să fii pus în situația de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut"

Dan Voiculescu a transmis un mesaj după ce junaliștii de la Antena 3 au obţinut o nouă medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas.

"Premiile obținute de Antena 3 la New York Film Festivals reprezintă o confirmare a crezului meu: niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a proteja libertatea presei.

Este o uriașă nedreptate ca, după o viață de muncă cistită, efort și responsabilitate, să fii pus în situația de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut. Am știut însă întotdeauna că lupt pentru o cauză dreaptă și i-am simțit mereu alături de mine pe cei pentru care am luptat.

Subordonare trust de presă

Nu îmi pare nicio secundă rău că, în ciuda presiunilor și a răului care mi s-a făcut, nu am dat niciun pas înapoi și nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. Am luptat o viață întreagă pentru ca jurnaliștii să își poată face corect datoria față de cetățean și față de adevăr. Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul.

Felicitări, dragii mei! Ați dovedit nu doar că sunteți profesioniști de top, dar și că, în România, se poate gândi, crea și vorbi liber.

[citeste si]

Sunt mândru de voi", a scris Dan Voiculescu.

De asemenea, echipele Antena 3 şi Observator au mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania "Observator - România copiilor căsătoriţi", dar şi pentru două emisiuni "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel