Voiculescu, de urgență la spital. Gâdea: Mi se pare important să știți

Mihai Gâdea a făcut primele declarații după ce Dan Voiculescu a ajuns în spital.

Jurnalistul a spus că Dan Voiculescu a fost operat. Mihai Gâdea a zis că este convins că profesorul va trece și peste această bătălie grea.

Ce au discutat recent

"Mi se pare important să știți un lucru. O spun în nume personal. Dan Voiculescu a trecut printr-o operație foarte grea, urgentă, dar așa cum îl știe toată lumea, este un învingător și sunt convins că va învinge și din această bătălie. A fost, niște ani de zile, într-o bătălie cum se știe și în niște penitenciare teribile din România, într-un mod complet nedrept. Aceste lucruri te afectează și dacă ai 20 de ani. Penultima dată când am vorbit mi-a zis că are așa o mulțumire văzând toate lucrurile care au apărut în spațiul public. A spus: 'poate dacă Antena 3 nu ar fi fost independentă și nu ați fi putut să vă faceți treaba, probabil că lucrurile acestea nu s-ar fi știut la această manieră și România ar fi fost astăzi într-o cu totul altă fază'. Până la urmă, sacrificiile au sensul lor", a zis Mihai Gâdea.

VEZI ȘI: LOVITURA dată de Antena 3, legătură cu Iohannis. Gâdea, REACȚIE

"Cred că se va trece și peste acest moment greu și, așa cum ziceam, sper să învingă și din această bătălie care nu este simplă. Sigur va reuși!", a mai spus jurnalistul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel