Vodafone, anunțul despre iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Ce prețuri au și cum pot fi comandate

Vodafone Romania a anuntat ca va oferi iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cele mai bune si mai avansate iPhone-uri create vreodata, cu camera foto cu un sistem complet nou si avansat, cu design rezistent la praf si apa, casti cu sistem stereo si cipul A10 Fusion, cel mai puternic cip instalat vreodata pe un smartphone, care asigura cea mai lunga durata de viata a bateriei cu care a fost vreodata dotat un iPhone. lPrețurile sunt de la 49 de euro pentru iPhone 7, respectiv de la 179 de euro pentru iPhone 7 Plus.

Clientii pot comanda iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand de vineri, 23 septembrie, iar ambele modele vor fi disponibile in magazine si online, pe www.vodafone.ro. De asemenea, Vodafone Romania va aduce si mai multa valoare utilizatorilor de iPad.

iPhone 7 este disponibil utilizatorilor Vodafone Romania la un pret incepand de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, impreuna cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un pret incepand de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, impreuna cu acelasi abonament. Super RED 89 include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 2.000 de minute internationale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise in roaming, 2 GB de trafic in roaming, precum si HBO Go si Zonga. Mai multe detalii privind preturile si disponibilitatea sunt publicate pe www.vodafone.ro.

Vodafone Romania a sarbatorit sosirea noului iPhone prin evenimentul „Negrul este noul negru", organizat simultan in noaptea lansarii in doua dintre magazinele sale, situate in Centrul Vechi din Bucuresti, pe Strada Lipscani, nr. 27, si in Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, nr. 45.

[citeste si]

„Noul iPhone soseste in cea mai puternica retea din tara. Reteaua Vodafone Romania, Supernet 4G+, ofera cea mai extinsa acoperire 4G+ si cea mai buna experienta video HD pe mobil si este certificata drept cea mai buna in teste pentru voce si date de catre auditorul independent P3 Communications, caracteristici care o fac ideala pentru cel mai nou produs Apple", a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus folosesc iOS 10, noua versiune a celui mai avansat sistem de operare pe mobil. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi, de asemenea, disponibile. Detalii complete privind preturile sunt publicate pe www.vodafone.ro. Mai multe informatii despre iPhone sunt disponibile pe www.apple.com/iphone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel