Vlase, la SIE. Pieleanu: Care e greșeala majoră a lui Dragnea

Gabriel Vlase a fost propus de Klaus Iohannis pentru funcţia de director al Serviciului de Informații Externe (SIE). Preşedintele a transmis propunerea joi, într-o scrisoare adresată preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului.

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre acest subiect.

”Am anumite informații care diferă de cele apărute în spațiul public. Propunerea lui Liviu Dragnea a fost Gabriel Vlase de foarte multă vreme, de când s-a eliberat postul la SIE. Nu știu de ce este așa o surpriză. Gabriel Vlase, care merită să ocupă acea poziție, este propunerea PSD. Cei mai importanți lideri PSD știau că Liviu Dragnea vrea să-l nominalizeze pe Gabriel Vlase la SIE. Această propunere este de mai multă vreme pe masa de la Cotroceni”, a zis Marius Pieleanu la Antena 3.

În context, sociologul a vorbit și despre Mihai Tudose, fostul premier fiind cunoscut drept un apropiat al lui Gabriel Vlase în ideea în care Klaus Iohannis ar încerca să-și „cumpere” câteva voturi la o acțiune posibilă de suspendare .

”Mihai Tudose este cumpărat demult, adică nu mai avem așteptări de la el. De altfel, nici la mitingul PSD nu a fost prezent. Mihai Tudose este singura greșeală majoră a lui Liviu Dragnea în privința nominalizărilor”, a mai spus sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel