Vladimir Găitan, în stare critică. A ajuns de nerecunoscut!

Vladimir Găitan a ajuns în stare critică, după ce a fost externat din spital. Actorul suferă de o formă rară de cancerr de mai mulți ani, iar astăzi a ajuns în scaun cu rotile.

Dacă până acum, autorul s-a simțit mai bine datorită tratamentului, de la un timp, nici măcar acesta nu mai reușește să îi aline durerea.

Potrivit Libertatea.ro, boala actorului s-a agravat recent, moment în care artistul a fost internat în spital, de unde a ieșit într-un scaun cu rotile. Starea acestuia nu este deloc bună, iar familia și prietenii îi sunt alături.

"După analize s-a descoperit că am o formă de cancer de sânge şi mi s-au mai dat 10 ani de trăit. Dar uite că au trecut 27 de ani de atunci şi sunt încă în viaţă. (...) M-am menajat şi am încercat să nu mai fac sport, să stau cuminte. În tinereţe am fost de două ori în străinătate, pentru tratament. Acum fac unul la Fundeni şi ţin să le mulţumesc celor de acolo. Sunt bine îngrijit, sunt doctori profesionişti. Soţia mă susţine, ea îmi aminteşte mereu să iau pastilele", povestea actorul nostru. Tratamentul e însă unul costisitor: "În urmă cu cinci ani (în 2009 –n.r.) am ieşit la pensie, primesc 1.300 lei, dar, cum aproape pe toţi îi dau pe pastile, trebuie să urc în continuare pe scenă, pentru un ban în plus", susţinea Vladimir Găitan în urmă cu ceva timp, informează wowbiz.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel