Vlad Voiculescu, CRITICAT. Disesiuni între PNL și USR. Bogdan Chirieac: Au avut sarmaua în gât

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre primele seisme din Guvernul PNL - USR PLUS - UDMR. Va fi un cutremur major în Executiv? 

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat în direct la România TV față de criticile aduse de reprezentanți din PNL la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu (USR). Întrebat dacă atunci când l-au acceptat pe lista Guvernului au avut încredere în el, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Atunci aveau încredere. Eu cred că a durat prea mult, mă așteptam ca între Crăciun și Anul Nou să apară primele disensiuni, dar probabil că au avut sarmaua în gât și nu au apucat să vorbească. Eu îmi doresc ca domnul Vlad Voiculescu să facă o reformă profundă în Sănătate pentru că în Sănătate sunt alocați în Minister și Case vreo opt milioane de euro, iar lucrul acesta nu se vede deloc în actul medical. Să-i dăm omului posibilitatea să acționeze. Să-l vedem ce face. Dacă se confirmă cele mai negre temeri, că vom asista la o sifonare masivă de bani din Sănătate, atunci înseamnă că temerile noastre sunt justificate. Dar poate că omul vrea să facă istorie, vrea să intre în cartea de istorie și să înceapă această reformă profundă a sistemului de Sănătate, caz în care probabil că toată presa liberală va fi de partea sa. Va dura, dar măcar să vedem că se întâmplă ceva. Deocamdată nu se întâmplă”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, a susținut că nu are încredere în politicile pe care le susține Vlad Voiculescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel