Virusul A/H1N1 a mai făcut o victimă la Iaşi. O femeie de 29 de ani a decedat

O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Marius Voicescu, a anunţat că luni, la două zile după deces, a ajuns confirmarea infectării acesteia cu virusul gripal de tip A/H1N1.

"Femeia în vârstă de 29 de ani a fost internată, în cursul zilei de vineri, în stare foarte gravă la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe 'Sf. Spiridon'. S-au constatat mai multe boli cronice şi, având în vedere şi insuficienţa respiratorie a bolnavei, sâmbătă dimineaţa i s-au recoltat probe ce au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti", a declarat marţi Marius Voicescu.

Acesta este cel de-al doilea deces, după ce luni reprezentanţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi au informat că preşedintele filialei Iaşi-Vaslui a Ordinului Arhitecţilor din România, un bărbat în vârstă de 60 ani, a decedat duminică noaptea la Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel