Viorica Dăncilă, mesaj pentru români: Binele învinge întotdeauna răul şi aşa se va întâmpla şi acum

Alexandru Ichim / 29 aug 2019 / 16:12 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă le-a transmis un mesaj românilor prin care le transmite să aibă credință și că binele învinge întotdeauna răul. 

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, joi, după sfinţirea Mănăstirii "Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul" din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, că participă la astfel de evenimente ori de câte ori este invitată, ea subliniind că este "un om care crede în Dumnezeu".

"De fiecare dată când sunt invitată la o slujbă, la sfinţirea unei biserici, eu particip. Eu sunt un om care cred în Dumnezeu şi cred că aceia care au credinţă sunt oameni mult mai buni", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Mesajul Vioricăi Dăncilă către români

 

Liderul PSD le-a transmis românilor "să aibă credinţă", "că binele învinge întotdeauna răul şi aşa se va întâmpla şi acum".

"Toţi cei care venim la biserică de aceea venim, ca să fim mai buni. Şi cred că manifestările şi răutăţile în faţa bisericii sau în timpul unei slujbe nu-şi au locul. Politica e de o parte şi Biserica de o parte. Eu am venit aici să mă rog", a subliniat premierul.

Câteva sute de oameni au participat, joi, la sfinţirea Mănăstirii "Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul" din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, ceremonialul religios fiind oficiat de un sobor de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, care, la începuturile sale ca preot, a slujit la Lisa. La eveniment au participat şi liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, parlamentari şi primari PSD din Ţara Făgăraşului.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26