Viorica Dăncilă a inițiat un proiect extrem de important pentru femei

Comisia pentru Drepturile Femeii și Egalitate de gen din Parlamentul European a adoptat luni propunerea eurodeputatei Viorica Dăncilă privind realizarea unei platforme online dedicată femeilor antreprenor din mediul rural. Proiectul va face parte dintre propunerile Comisiei de resort, în vederea finanțării acestuia în anul fiscal 2017.

Platforma online "Femeia antreprenor din mediul rural" va avea drept obiectiv principal creșterea numărului de antreprenoare în aceste zone.

"Proiectul urmărește să faciliteze schimbul de experiență și de idei între femeile antreprenor din mediul rural, prin intermediul acestei platforme online, oferind totodată exemple de femei de succes, dar și un instrument pentru susținerea activităților tradiționale.

Acest proiect a fost gândit pentru a le ajuta, prin forme concrete de pregătire, pe acele femei din zona rurală care au o idee şi îşi doresc să înceapă o afacere, dar nu au suficiente informaţii sau experienţă.

Având în vedere rolul fundamental pe care femeile îl au în stabilitatea și modernizarea comunităților din mediul rural, consider că acestea trebuie să fie mai mult implicate în activități economice, pentru a-și atinge obiectivele de ordin personal și pentru a avea un grad cât mai mare de independență", a declarat Viorica Dăncilă, liderul eurodeputaților social-democrați români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel