Viorica Dăncilă a ajuns la Vatican. Întâlnire cu Papa Francisc

viorica dancila
viorica dancila

Viorica Dăncilă a fost primită de Papa Francisc, în cadrul unei vizite pe care o face la Vatican. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă şi-a început, vineri, vizita la Vatican, cu o întâlnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informează Biroul de presă al Guvernului. Şefa Executivului a fost primită în audienţă de Papa Francisc la Palatul Apostolic din Vatican.

Premierul României a adus în dar pentru Papa Francisc un stilou de lemn, un măr copăcel care va fi plantat ulterior la Vatican şi seminte de legume româneşti care vor fi duse în Africa la copiii înfometaţi, anunţă Antena 3. 

[citeste si]

Programul primului-ministru

După această întrevedere, Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Pietro Parolin, cardinal secretar de stat al Sanctităţii Sale. Agenda premierului mai cuprinde şi un dejun oficial oferit de Viorica Dăncilă în onoarea lui Pietro Parolin.

Vineri după-amiază, Viorica Dăncilă va efectua o vizită la Ordinul Suveran de Malta, unde va avea o întâlnire cu Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, principe şi Mare Maestru al Ordinului Suveran de Malta.

Întâlnirea va fi urmată de convorbiri în plenul celor două delegaţii şi de ceremonia de semnare a Acordului de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Ordinului Suveran Militar şi Ospitalier al Sfântului Ioan de Ierusalim, de Rhodos şi Malta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel