Viorel Badea, senator de diaspora PDL, pleacă la PNL

După demiterea Guvernului Ungureanu, un alt senator democrat-liberal își anunță intenția de a părăsi PDL, pentru a se alătura liberalilor. Senatorul de diaspora Viorel Badea a declarat, pentru Mediafax, că va face acest anunţ cel mai probabil la şedinţa de luni a Camerelor reunite.

"Intenţionez să plec din PDL şi să mă alătur PNL", a spus Badea, care este şi preşedintele Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, invocând drept motiv faptul că nu poate să aibă "un viitor în politică" alături de William Brânză.

Potrivit celor declarate de senatorul democrat-liberal, Badea, decizia a luat-o după consultări cu reprezentanţi ai comunităţilor de români şi lideri ai organizaţiilor PDL din diaspora, ca urmare a blocării unor proiecte inițiate de el pentru românii din diaspora.

"Sunt în opoziţie cu Brânză de doi ani pentru că singura lui ocupaţie a fost să mă denigreze", a spus Badea.

Amintind că a mai avut o tentativă de a părăsi partidul în urmă cu un an, Badea a susţinut că alături de el vor trece la PNL şi 20 de lideri ai unor filiale PDL din diaspora, majoritatea din Italia.

"Nu am cerut nimic de la PNL decât să îmi continui proiectele pentru românii din diaspora. Mă voi ocupa de aceleaşi lucruri, voi candida în acelaşi colegiu", a mai spus Badea, care a a amintit că a mai activat în PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel