Viitor sumbru pentru dezertorii din PSD. Rovana Plumb: Vor fi înlăturați!

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Rovana Plumb reacţionează după ce mai multe personalităţi ale Partidului Social Democrat au trecut în tabăra lui Victor Ponta. 

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) reacţionează după ce mai mulţi membri PSD au decis să treacă în tabăra lui Victor Ponta  și atrage atenția că partidul rămâne unit pentru îndeplinirea programului de guvernare.

'Trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD. Se înșală amarnic! Gestul lor lipsit de onoare ne dă motive în plus să rămânem uniți pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii! Acești dezertori trebuie să fie conștienți că sunt folosiți ca niște simple instrumente în lupta de a suprima guvernarea PSD. În momentul în care își vor fi îndeplinit scopul, vor fi înlăturați!', subliniază Rovana Plumb, președinta OFSD.

OFSD mai atrage atenția că există presiuni enorme și se alocă foarte multe resurse pentru dezbinarea prin orice mijloace a PSD, scopul fiind împiedicarea reformelor pentru societate și democrație.

Vezi şi:Victor Ponta, liniile de atac la PSD. Strategiile pentru Pro România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel