Urmărește emisiunea live


VIDEO. Un tânăr din București a abandonat trei căței în fața unei clinici veterinare. "Dragă vecinule, știm că ești din zona și că nu ai somn"

Un tânăr din București a abandonat trei căței în fața unei clinici veterinare. Momentul a fost suprins de camerele de supraveghere, iar reprezentanții clinicii au făcut public cazul.

"Dragă vecinule, știm că ești din zona și că nu ai somn. Azi noapte ai așteptat până la ora 3 dimineață (atunci când nici nu aveai voie să ieși din casă), ai așteptat să treacă mașină de poliție să nu te vadă și apoi ai abandonat 3 pui de căței mici, în frig, în față clinicii noastre. Probabil că cineva te-a învățat că nu este sănătos să îți sterilizezi câinele și tu, credul fiind și cu o mentalitate mult prea deviantă, ai zis că e ok să îi părăsești, la 0 grade, după ce i-ai ținut în casă ta, alături de câinele tău, alături de familia ta.

Clinică veterinară nu este adăpost pentru animale din multe motive obiective pe care oricum tu nu le poți înțelege. Era corect să vii și să ceri un sfat și poate reușeam să te ajutăm în problema ta și in nici un caz, să îi arunci pe stradă că pe niște gunoaie. Dacă îl recunoaște cineva pe individ please let us know.", au scris reprezentanții clinicii pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel