VIDEO: Panică la bordul unui avion. S-a umplut de fum - UPDATE

Este alertă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Un avion care a decolat după ce a fost ținut la sol de mai bine de trei ore, s-a umplut imediat de fum. 

O aeronava a companiei Ryanair a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12 după ce a survolat o oră Bucureștiul. Avionul și-a amânat decolarea cu trei ore. Pasagerii spun că la bord au fost degajări de fum, scrie Mediafax. 

Un avion Ryanair a decolat la 10:56 spre Londra, decolarea fiind programată inițial la 6:40. După decolare a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma combustibil. În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax. 

Panică la bordul avionului 

Un pasager a postat pe pagina sa de Facebook, că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Cauza degajării de fum, comunicată de pilot pasagerilor, ar fi fost varsarea lichidului de degivrare peste un grup electric care ulterior a luat foc în timpul zborului, a explicat unul dintre pasageri pentru Mediafax.

- Știrea inițială - 

Potrivit România TV, un avion este ținut la sol în aceste momente pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din cauza unei defecțiuni. 

Este vorba de un avion care ar fi trebui să decoleze la ora 6:40 de pe Otopeni, cu destinația Londra. Acest avion nu a decolat, iar toți pasagerii au fost mutați după că li s-a comunicat că aeronava este defectă.

Nici până la această oră, după mai bine de trei ore, nu a decolat nici cel de-al doilea avion pentru că și acesta este defect.

Oamenii nu au primit nici apă, nici mâncare și sunt practic prinși în acea aeronavă de mai bine de trei ore, conform România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel