VIDEO: Mașini 'înghițite' de o groapă apărută brusc, în Ierusalim

Foto ilustrativ de mentatdgt, de la Pexels
Foto ilustrativ de mentatdgt, de la Pexels

Mai multe imagini apărute în mediul online arată cum o groapă uriașă, ce a apărut din senin în Ierusalim, a 'inghițit' mai multe autoturisme.

Mai multe mașini parcate la Centrul Medical Shaare Zedek din Ierusalim au fost 'înghițite' de o groapă uriașă apărută din senin, luni după-amiaza.

La fața locului au fost trimise șapte autospeciale ale serviciilor de urgențe, dar și o unitate specială de salvare. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, conform The Times of Israel.

Se crede că groapa uriașă s-a format din cauza unor lucrări de construcție din apropiere. De asemenea, un tunel s-ar fi prăbușit parțial.

În mai multe clipuri postate pe rețelele de socializare se vede cum mașinile se prăbușesc în craterul uriaș, care se mărește de la o clipă la alta.

Centrul Medical Shaare Zedek din Ierusalim a inaugurat recent noua parcare. 

Iată imaginile 

 

 

Incidente similare 

Autobuz cu pasageri, 'înghiţit' de un crater uriaş

La începutul anului 2020, un crater uriaş s-a format brusc pe un drum dintr-un mare oraş din China, înghiţind un autobuz cu pasageri, anunța televiziunea publică CCTV, conform AFP. 

Șase persoane au murit și 10 au fost raportate ca fiind dispărute după acest incident. 

Bitumul de pe o stradă foarte frecventată din Xining, capitala provinciei Qinghai (nord-vest) a cedat, lăsând vehiculul prins pe jumătate şi provocând o explozie, informa sursa citată. O imagine difuzată de agenţia de presă China News Service arăta trecători panicaţi care ocoleau craterul format în faţa unei staţii de autobuz.

De altfel, nu a fost primul incident de acest tip din China.

Mai mulți trecători au căzut într-o groapă formată brusc, în China

În 2016, mai mulţi trecători au căzut într-o groapă care s-a format brusc pe o stradă din oraşul Zhengzhou, capitala provinciei Henan (centru). O anchetă a pompierilor a indicat că această surpare ar fi putut fi cauzată de canalizare care ar fi cedat din cauza ploilor.

În 2013, cinci persoane au murit când o cavitate adâncă de 10 metri s-a format brusc într-un complex industrial din Shenzhen (sud), potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel