Victor Ponta, un nou dosar la DNA. Procurorii au disjuns cauza privind conflictul de interese

Premierul Victor Ponta nu a scăpat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), deși a fost trimis în judecată în dosarul Turceni - Rovinari. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, DNA a disjuns cauza privind conflictul de interese pentru a se face în continuare cercetări în legătură cu împrejurarea comiterii acelor presupuse fapte în care sunt implicate și alte persoane.

Solicitarea șefului DNA de începere a urmăririi penale față de premierul Victor Ponta pentru trei infracțiuni de conflict de interese a fost respinsă de Parlament la începutul lunii iunie, relatează romaniatv.net.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA în dosarul Turceni-Rovinari, alături de Dan Şova şi alte trei persoane. Dosarul va fi instrumentat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

[citeste si]

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată a lui Dan Şova, sub control judiciar, şi a premierului Victor Ponta, în stare de libertate, în dosarul Turceni - Rovinari. Alături de cei doi vor mai fi judecaţi Laurenţiu Dan Ciurel, Laurenţiu Graure şi Dumitru Cristea.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată pentru fapte pe care procurorii DNA susţin că le-a comis în perioada în care era avocat, ca reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel". El este acuzat de procurori de fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată şi spălarea banilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel