Victor Ponta spune cine să fie candidatul PSD la prezidențiale

Victor Ponta a făcut un anunț surprinzător despre cine va fi candidatul din partea PSD la alegerile prezidențiale din 2019, după ultimele sondaje Avangarde, potrivit cărora Sorin Grindeanu și Gabriela Firea aveau un nivel de încredere peste președintelui Klaus Iohannis.

”Dacă te iei după sondaje, trebuie să fie doamna Firea. Dacă nu vrea doamna Firea, să fie Grindeanu. Până în 2019 mai e însă mult timp.”, a spus Victor Ponta.

Referitor la candidatura sa din 2014 acesta a dezvăluit că nu a fost interesat să candideze, dar ”dacă îți cere partidul, candidezi".

Acesta nu dă nicio șansă unui candidat PSD la alegerile prezidențiale din 2019.

"În turul întâi candidatul PSD o să iasă pe primul loc, iar în turul doi, la 30 de ani de la revoluție o să votăm cu domnul Iohannis sau un alt domn Iohannis.”, a explicat fostul premier.

”Firea a câştigat primăria în primul tur, dacă era în două tururi era foarte greu. Dacă președenția era într-un tur, câștiga PSD-ul.”

Întrebat dacă actualul președinte va candida din nou la următoarele alegeri aceasta a răspuns: ”Nu ştiu dacă va candida Iohannis, dar cred că va candida". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel