Victor Ponta își va depune mandatul dacă nu câștigă prezidențialele

Victor Ponta spune într-un interviu pentru RomaniaTV.net, că, în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidențiale îşi va depune mandatul de lider al PSD.

Victor Ponta a declarat că în cazul în care nu câștigă prezidențialele își va depune pe masă mandatul de președinte al PSD. "Categoric da!", a răspuns Ponta, întrebat dacă își va depune mandatul în cazul unui eșec la prezidențiale.

Despre viitoarea conducere a PSD, cu Liviu Dragnea președinte, Ponta este de părere că: PSD nu e un partid pe care un lider il „lasa" celorlalti. E cel mai mare partid din Romania si liderii sunt alesi in mod deschis, transparent, in structurile statutare".

Citește și: Tandemul Sebastian Ghiță-Liviu Dragnea, puternic susținut din PSD. Reacții

Întrebat despre viitorul șef al Guvernului, Victor Ponta a declarat că "viitorul premier trebuie sa fie profesionist, integru, experimentat si profund atasat valorilor euro-atlantice. Cred, in acelasi timp, in echilibru si in reprezentarea cat mai multor zone din societate la varful deciziei politice. Presedintele si premierul trebuie sa faca echipa, dar fara sa vina obligatoriu din acelasi bloc politic. Asa aratam deschidere catre intreaga societate. Invingatorul nu trebuie sa ia tot – si acesta este sensul Marii Uniri de care vorbesc. Romanii trebuie sa se poata simti reprezentati chiar daca cel pe care l-au votat nu a castigat alegerile. Doar asa vom putea vorbi de un presedinte al tuturor romanilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel