Tandemul Sebastian Ghiță-Liviu Dragnea, puternic susținut din PSD. Reacții

Lideri ai PSD au reacționat la anunțul lui Sebastian Ghiţă privind candidatura lui Liviu Dragnea la şefia partidului în tandem cu el.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, pentru Mediafax: "Conform Constituţiei României şi Statutului PSD, orice persoană care deţine calitatea de membru PSD are dreptul de a alege şi de a fi ales. Cine iese preşedintele PSD nu poate stabili decât Congresul partidului, Congres la care participă reprezentanţii miilor de membri ai PSD care în acest moment muncesc cinstit şi sunt dăruiţi câştigării alegerilor prezidenţiale de către Victor Ponta, fiind în acest moment singurul lucru care mă interesează". De aceeași părere este și preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, care a declarat că "orice membru PSD e liber să-şi dorească să fie preşedintele partidului.

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat: "Eu, personal, apreciez tandemul Liviu Dragnea-Sebastian Ghiţă. Dacă îşi vor depune candidaturile, îi voi vota la Congres. Mesajul este de continuitate a rezultatelor foarte bune obţinute de PSD la alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare de echipa de conducere Victor Ponta-Liviu Dragnea". 

Sebastian Ghiță-Liviu Dragnea, tandem pentru șefia PSD. Ion Iliescu, prima reacție

"Liviu Dragnea este actualul preşedinte executiv al partidului, este cel care conduce campania electorală, este un om de valoare în PSD, aşa cum avem şi alţi colegi. Există posibilitatea să fie candidat pentru preşedinţia partidului, dar cred că este prematur să vorbim despre acest lucru pentru că suntem în campanie electorală. Din discuţiile pe care cel puţin noi gălăţenii le avem cu colegii noştri de la centru, discutăm despre cum merge campania, ce am făcut până acum şi ce avem de făcut în continuare, în aşa fel încât să intrăm în turul doi cu un rezultat de peste 40-42 la sută pentru candidatul nostru Victor Ponta", este declarația vicepreședintelui PSD Galați, Florin Pâslaru. A adăugat: "cred că tandemul Liviu Dragnea- Sebastian Ghiţă este un tandem destul de bun". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel