Viceprimarul Apostu, uimit de un ritual din Buzău: M-am simțit dezarmat!

Buzău
Buzău

Ionuț Apostu, viceprimarul Buzăului, le-a dat o lecție locuitorilor acestui oraș.

”Buzău! Centrul civic! Astăzi! Ora 13.00! Fântâna arteziană din capătul străzii Cuza Vodă plină de copii care se îmbăiau alături de mama lor!

Nu este o imagine unicat. Azi am observat-o eu când m-am întors dintr-o deplasare în teren! Am intervenit imediat și le-am recomandat să facă baie în locurile special amenajate sau acasă! Bineînțeles că apa arată infect, bineînțeles că mecanismul fântânii se înfundă constant de la gunoaie pentru că nu a fost conceput pentru astfel de "ritualuri".

Au întors privirea sau au pus capul în pământ!

Nu vreau să fac nici un comentariu referitor la mediul social de unde provin acele persoane sau la educația lor! Altceva m-a dezamăgit! Faptul că pe băncuțele limitrofe și pe stradă erau cel puțin o sută de persoane și nimeni nu era deranjat! Nimeni nu a dat un telefon la Politia Locala deși mulți erau cu ochii în ecranele telefoanelor! Le-am reproșat acest lucru! Au întors privirea sau au pus capul în pământ! Erau oameni educați, civilizați, de o altă factură socială!

Oameni buni, dragi buzoieni, nu vom avea un oraș curat, civilizat, frumos dacă nu avem și atitudine civică! M-am simțit dezarmat! Eu iubesc acest oraș, cu bune, cu rele... dar îmi doresc să fim mulți, cât mai mulți care să iubim acest oraș!”, a scris Ionuț Apostu, viceprimar al Buzăului, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel