Vezi propunerile PDL pentru europarlamentare, regiunea București-Ilfov

PDL și-a desemnat cele cinci propuneri de candidaturi din regiunea București-Ilfov pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor.

Theodor Stolojan, Anca Boagiu, Monica Macovei, Sulfina Barbu și Marian Zlotea sunt cele cinci propuneri de candidaturi ale organizațiilor PDL regiunea București-Iflov, pentru alegerile europarlamentare,informează Agerpres.

Potrivit acestora, lista finală a candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc în 2014 urmează să fie decisă în luna martie a anului viitor, în cadrul reuniunii unui for de conducere al partidului, respectiv Biroul Permanent Național sau Colegiul Director Național.

Pentru regiunea de Vest, propunerile sunt pentru  Constantin Ostaficiuc, Lucian Riviș Tipei, Oana Corina Moldovean, Dorin Gligor și Ilie Buzescu, a declarat deputatul Valeria Schelean, liderul PDL Caraș-Severin.

Până în prezent, mezina președintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu,  nu și-a exprimat  dorința de a candida pe listele PDL. Aceasta este posibil să încerce o candidatură independentă, așa cum a făcut în 2009, dar de data aceasta cu sprijinul major al organizațiilor de romi față de care s-a simțit tot mai apropiată în ultima vreme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel