Vezi ce decizia a luat Passaris, unul dintre cei mai de temuți asasini

passaris
passaris

Vă mai amintiți de Passaris, unul dintre cei mai de temuți asasini din România, care, cu sâmge rece, în 2001  a împușcat un casier și un paznic la  o casă de schimb valutar din Capitală? Ei bine, din câte se pare a cesta  s-a schimbat într-un mod ciudat  în ultimii cinci ani.

De circa patru ani, temutul asasin grec  a fost vizitat în închisoare de mai multe ori de către părintele Ghervasios Ioannis Raptopoulos, fondatorul fundaţiei “Înfrăţirea Sfânta Xenia, slujitorii pentru eliberarea deţinuţilor săraci cu pedepse mici”, din Grecia, scrie evz.ro.

„Am auzit de el, am vrut să-l vizitez şi, când am fost aici de Paşte (n.r - 2009), în penitenciarele din România, cu o delegaţie de 70 de persoane, am ajuns şi la Gherla. Ştiam de povestea vieţii lui, dar am aflat că şi el, ca şi mine, a vrut să ne întâlnim. Eu am vrut foarte mult să-l văd, iar el a cerut să mă vadă. Passaris ştie despre mine din ziare”, a declarat călugărul. De atunci, Passaris se roagă des şi citeşte foarte multe cărţi religioase. Îşi doreşte chiar să se călugărească. „A evoluat foarte mult. Într-adevăr s-a schimbat. E mai deschis, comunică mai bine. Şi-a întors faţa şi către Dumnezeu", spune Raptopoulos.

Konstantinos Passaris postește miercurea și vinerea, chiar dacă exista deținuti care se amuză pe seama lui din această cauză. Di câte se pate, Passaris   și-a făcut și planuri pentru momentul în care va părăsi închisoarea, sperând că, la un moment dat, să fie eliberat condiționat. Vrea să devina călugăr pe muntele Athos, dorind astfel să-și aline sufletul de trecutul sângeros pe care l-a avut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel